Διάχυση της γνώσης

Η προβολή των δραστηριοτήτων και η διάδοση του έργου εγγυώνται ότι η γνώση που θα αποκτηθεί από την πορεία του έργου, θα διαδοθεί τόσο στους συμμετέχοντες φορείς όσο και στο μεγαλύτερο δυνατό κοινό. Αυτό θα επιτευχθεί με ποικίλες δραστηριότητες όπως εκθέσεις προόδου, συνέδρια, δημοσιεύσεις, παρουσιάσεις και σεμινάρια αλλά και ηλεκτρονική διάδοση των πληροφοριών με τη δημιουργία και συντήρηση της ιστοσελίδας του έργου. Η ιστοσελίδα θα περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες και τις επιστημονικές πληροφορίες που θα παραχθούν κατά τη διάρκεια του έργου. Τα στοιχεία που θα περιλαμβάνονται θα ανανεώνονται περιοδικά με όλα τα σχετικά δεδομένα (αφού δημοσιευθούν), ακόμα και μετά την ολοκλήρωση του έργου.

Το έργο PhyCosmetic-GR σύμφωνα με τα αναμενόμενα αποτελέσματα αναμένεται να έχει πολλαπλά άμεσα και έμμεσα οικονομικά οφέλη τόσο στην Βιομηχανία καλλυντικών όσο και στις Ελληνικές Υδατοκαλλιέργειες. Βέβαια, απευθύνονται πρωτίστως σε αυτήν τη φάση στην αγορά πρώτων υλών για καλλυντικά.

Τα αποτελέσματα του έργου PhyCosmetic-GR θα είναι διαθέσιμα δωρεάν για όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους συγκεκριμένους τομείς ή υποτομείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *